Adres siedziby:
ul. Sarego 2
31-047 Kraków
tel. 12 422 88 52
fax 12 422 80 65
Adres do korespondencji:
ul. Krakowska 1
32-083 Balice k. Krakowa
tel. (Centrala) 12 357 25 00
tel. (Sekretariat) 12 357 27 00
fax 12 285 67 33
Strona główna arrow Aktualności arrow Konferencje i szkolenia arrow Szkolenie w ramach projektu Przyszłość Rozwojowa Żywności
Dzisiaj jest: sobota, 21 lipca 2018 17:41:39
Odwiedziło nas: 8986669 gości (dzisiaj: 667, wczoraj: 1593)
Aktualności: Konferencje i szkolenia
Szkolenie w ramach projektu Przyszłość Rozwojowa Żywności
19 lipca 2012

Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego zaprasza pracowników naukowych:

  • szkół wyższych
  • instytutów badawczych
  • instytutów naukowych Polskiej Akademii Nauk
  • jednostek tworzących konsorcja naukowe (z wyłączeniem przedsiębiorców)

na bezpłatne szkolenie w ramach projektu „Przyszłość Rozwojowa Żywności” z zakresu zarządzania badaniami naukowymi i pracami rozwojowymi z obszaru produkcji żywności oraz ich komercjalizacji w gospodarce.

Warsztaty odbędą się podczas dwóch 5 dniowych zjazdów w Warszawie.
Pierwszy zjazd odbędzie się w sierpniu (27-31) a drugi we wrześniu (24-28).

Organizator zapewnia:

  • Noclegi w dwuosobowych pokojach
  • Całodzienne wyżywienie
  • Zwrot kosztów dojazdu
  • Materiały szkoleniowe

W przypadku zainteresowania udziałem w szkoleniu organizator prosi o wydrukowanie, wypełnienie, podpisanie i odesłanie w wersji elektronicznej (skan), faksem lub pocztą tradycyjną odpowiednich dokumentów (ankieta aplikacyjna wraz z załącznikami) zamieszczonych poniżej:

Dodatkowe dokumenty:

Więcej informacji można uzyskać pod nr telefonu: (22) 622 04 12, 884 999 380 lub na: www.rozwojzywnosci.pl

 
 
© 2008-2018 Instytut Zootechniki PIB (National Research Institute of Animal Production)
Koło Wędkarskie PZW w Oleśnicy pzw.wolesnicy.info - Strona Koła Wędkarskiego w Oleśnicy (świętokrzyskie)
Odpowiedz na wyzwania (konkursy), głosuj, wygrywaj nagrody

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.