Adres siedziby:
ul. Sarego 2
31-047 Kraków
tel. 12 422 88 52
fax 12 422 80 65
Adres do korespondencji:
ul. Krakowska 1
32-083 Balice k. Krakowa
tel. (Centrala) 12 357 25 00
tel. (Sekretariat) 12 357 27 00
fax 12 285 67 33
Strona główna arrow Zestawienia roczne
Dzisiaj jest: poniedziałek, 18 czerwca 2018 11:21:46
Odwiedziło nas: 8933220 gości (dzisiaj: 565, wczoraj: 1002)
Zestawienia publikacji pracowników Instytutu Zootechniki

Znalezione publikacje

ANDERS E. Zaktualizowane normy handlowe na jaja konsumpcyjne będą obowiązywać od 1 lipca 2007. Ogólnopolski Informator Drobiarski, 11,10-14,2006

ANDERS E. Higiena w produkcji jaj konsumpcyjnych.Ogólnopolski Informator Drobiarski, 8,22-26,2006

ANDERS E. Międzynarodowy standard handlowy dla mięsa kurzego. Gospodarka Mięsna, 11,24-27,2006

ANDERS E. Dokumentacja w obrocie jaj konsumpcyjnych. Obowiązki dostawców i odbiorców jaj. Polskie Drobiarstwo, 3,46-47,2006

ANDERS E. Warunki zatwierdzania i obowiązki zakładu pakowania jaj.Polskie Drobiarstwo, 6 ,3-5,2006

ANDERS E. Prawne wymogi znakowania jaj konsumpcyjnych.Hodowca Drobiu, 12,34-37,2006

ANDERS E. Podstawy normalizacji. Mat. szkol. Podypl. Studium "Zarządzanie jakością w produkcji żywności". Wyd. wł. AR Poznań. ,9,2006

ANDERS E. Omówienie definicji istotnych dla prawidłowego stosowania przepisów dotyczących higieny mięsa drobiowego.Polskie Drobiarstwo, 9,47-50,2006

BIEDA W., HERBUT E., RADOŃ J. Zagadnienia optymalizacji warunków termicznych energooszczędności brojlerni. Acta Scient. Polon. Architectura. 5,1,91-99,2006

BIELIŃSKA H. Warunki utrzymania i żywienia stada reprodukcyjnego Gęsi Białych Kołudzkich®.Mat. Szkol., DROP S.A. "Reprodukcja w stadach rodzicielskich gęsi Białych Kołudzkich®". Ostrów Wlkp., 2 grudnia 2006,1-3,2006

BIS-WENCEL H., NOZDRYN-PŁOTNICKI Z., SABA L., ZOŃ A., KOPCZEWSKI A., SROKA A. Influence preservatives an the histopathological picture of some internal organs of minks.Med. Wet. 62,70-73,2006

BORECKA A. Efektywność ekonomiczna i rynkowa gospodarstw trzodowych funkcjonujących w grupie producenckiej.Zesz. Nauk. AR Wrocław, 540,77-81,2006

BORYS B.  Wartość tuczna jagniąt z krzyżowania tryków ile de france z maciorkami mieszańcami mleczno-plennymi z wysokim udziałem rasy wschodniofryzyjskiej.Rocz. Nauk. PTZ, 1, 2,353-357,2006

BORYS B. Unowocześnienie technologii produkcji owczarskiej jako czynnik wzrostu pogłowia oraz rozwoju rynku produktów owczych. Technologia produkcji owczarskiej. Wyd.PTZ,9-30,2006

BORYS B.  Wybrane elementy nowoczesnych technologii produkcji jako stymulatory wzrostu pogłowia oraz rozwoju rynku produktów owczych. Mat. szkol. Ref. szkol. Szkolenie w Owczarskich Spółkach ANR. Gładyszów, 16-17 lutego 2006,11-25,2006

DROŻDŻ A. Możliwości zwiększenia efektywności produkcji i rozwoju rynku dla produktów owczarskich. Mat. Konf. Międzynar. Konf. Nauk. - Tech. "Dać szansę owcom - przywrócić góry człowiekowi". Bielsko-Biała, 8 czerwca 2006,1-96,2006

FRINDT A., ZOŃ A., BIELAŃSKI P. Stres jako forma zachowania się zwierzęcia.Wiad. Zoot., 2,15-18,2006

FRINDT A., ZOŃ A., BIELAŃSKI P. Wstępne informacje o zachowaniu się lisów polarnych (Alopex Lagopus L.) w warunkach fermowych.Wiad. Zoot., 2,63-67,2006

GACEK L. Obrót żywcem króliczym.Króliki, 2,7 - 9,2006

GORNOWICZ E., CZAJA L., WOJNOWSKA M., KIEŁCZEWSKI K. Effects of various lighting programmes used in broiler chicken growing on the quality of carcase and meat.Anim. Sci.,1. Suppl.,80,2006

   Dalej >>

<< Powrót do zestawień z roku 2006

<< Powrót do zestawień rocznych

 
© 2008-2018 Instytut Zootechniki PIB (National Research Institute of Animal Production)
Koło Wędkarskie PZW w Oleśnicy pzw.wolesnicy.info - Strona Koła Wędkarskiego w Oleśnicy (świętokrzyskie)
Odpowiedz na wyzwania (konkursy), głosuj, wygrywaj nagrody

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.