Adres siedziby:
ul. Sarego 2
31-047 Kraków
tel. 12 422 88 52
fax 12 422 80 65
Adres do korespondencji:
ul. Krakowska 1
32-083 Balice k. Krakowa
tel. (Centrala) 12 357 25 00
tel. (Sekretariat) 12 357 27 00
fax 12 285 67 33
Strona główna arrow Zestawienia roczne
Dzisiaj jest: czwartek, 19 lipca 2018 17:05:29
Odwiedziło nas: 8984007 gości (dzisiaj: 971, wczoraj: 981)
Zestawienia publikacji pracowników Instytutu Zootechniki

Znalezione publikacje

Andrzejewski M., Niwińska B. Effect of selenium supplementation of cows on seleniumstatus of cows and their calves.Mat. XLI Sesji Nauk. Kom. Żywienia Zwierząt KNZ PAN, Poznań, 26-28.09.2012,Tarnowo Podgórne,,ss. 32-33,2012

Arczewska-Włosek A., Świątkiewicz S. The effect of a herbal extract blend on broiler chickens infected with coccidiosis.J. Anim. Feed Sci.,,21, 1: 133-142,2012

Arczewska-Włosek A., Świątkiewicz S. The effectiveness of the herbal extracts and chitosan under conditions of the natural exposure of chickens to coccidia.Mat. XXIV Międzynarod. Symp. Drobiarskiego PB WPSA, 12-14.09.2012, Kołobrzeg,,s. 204,2012

Arczewska-Włosek A., Świątkiewicz S. The effectiveness of the herbal extracts and MOS under conditions of the natural exposure of chickens to coccidia.Mat. XLI Sesji Nauk. Kom. Żywienia Zwierząt KNZ PAN, Poznań. 26-28.09.2012, Tarnowo Podgórne,,ss. 64-65,2012

Arczewska-Włosek A., Świątkiewicz S. Kokcydioza – etologia, diagnostyka i skutki dla produkcji drobiarskiej.Pol. Drob.,,7: 59-63,2012

Badowski J., Bielińska H., Kłos K., Biel P., Sandecki R. Effect of diet supplementation with probiotic on body weight of White Kołuda geese in 17TH week of life.XXIV International Poultry Symposium PB WPSA „Nauka Praktyce Drobiarskiej – Praktyka Drobiarska Nauce”, Kołobrzeg, 12-14.09.2012 r.,,ss. 78-79,2012

Badowski J., Kłos K., Połtowicz K., Bielińska H., Doktor J. Effect of probiotic supplementation on meat quality of White Kołuda® geese.Proc. Inter. Scientific Conf.: Presence and future of animal science, Kraków, 21-22.06.2012,,ss.69-70,2012

Barowicz T., Pieszka M. Zioła i warzywa w korycie.Hoduj z głową,,3: 27-30,2012

Bielecka G., Korol W. Ocena i wykorzystanie wyników badania składników odżywczych pasz w badaniach biegłości.Materiały XXIX Konferencji Naukowo-Technicznej IZ-PIB KLP Lublin i PIWet-PIB Puławy pt. „Kontrola jakości pasz”, Sandomierz, 26-27.04.2012, Pasze Przemysłowe,,21, 1, s. 52,2012

Bielecka G., Korol W. Białko rozpuszczalne w KOH jako parametr oceny poprawności obróbki termicznej produktów sojowych.Materiały XXIX Konferencji Naukowo-Technicznej IZ-PIB KLP Lublin i PIWet-PIB Puławy pt. „Kontrola jakości pasz”, Sandomierz, 26-27.04.2012, Pasze Przemysłowe,,21, 1, s. 49,2012

Bielecka G., Rubaj J., Korol W. Comparison of efficiency of DDGS, rapeseed expeller and extruded full fat soy bean in broiler chicken feeding.19th International Conference Krmiva 2012. Book of Abstracts. Opatija, 30.05.- 01.06.2012,,s.91,2012

Bielecka G., Rubaj J., Korol W. Evaluation of fodder yeast quality. Ocena jakości drożdży paszowych.Materiały Konferencyjne XLI Sesji Naukowej Komisji Żywienia Zwierząt KNZ PAN. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu – Tarnowo Podgórne, 26-28.09.2012,,ss. 116-117,2012

Bielecka G., Wójcik G. Sprawdzanie metody oznaczania liczby nadtlenkowej w tłuszczach.Materiały XXIX Konferencji Naukowo-Technicznej IZ-PIB KLP Lublin i PIWet-PIB Puławy pt. „Kontrola Jakości pasz”, Sandomierz, 26-27.04.2012, Pasze Przemysłowe,,21,1, s.51,2012

Bielecka G., Wójcik G. Sprawdzanie metody oznaczania liczby kwasowej w tłuszczach.Materiały XXIX Konferencji Naukowo-Technicznej IZ-PIB KLP Lublin i PIWet-PIB Puławy pt. „Kontrola Jakości pasz”, Sandomierz, 26-27.04.2012, Pasze Przemysłowe,,21,1, s. 50,2012

Bielińska H. Gęś owsiana – polski produkt markowy – warunki utrzymania i żywienia.XV Międzynarodowe Targi Ferma Świń i Drobiu, Łódź 24-26.02.2012. Konferencja naukowo – techniczna. Streszczenia referatów,,ss. 119-120,2012

Bilik K. Gdy gorsza ruń, dokarmiaj mamki.TOP-Agrar Polska, bydło,,09: 32-35,2012

Bilik K. Kwasica żwacza znana ale zapomniana.Hoduj z głową,,6: 30-34,2012

Bilik K. Jak żywisz, tak posmakuje.Hoduj z głową,,6: 68-73,2012

Bilik K., Fijał J. Rodzaj TMR a wydajność i skład mleka krów.Hoduj z głową,,2: 76-80,2012

Bilik K., Fijał J. Rodzaj TMR a wybrane cechy technologiczne mleka i produktów mlecznych.Hoduj z głową,,3: 70-75,2012

   Dalej >>

<< Powrót do zestawień z roku 2012

<< Powrót do zestawień rocznych

 
© 2008-2018 Instytut Zootechniki PIB (National Research Institute of Animal Production)
Koło Wędkarskie PZW w Oleśnicy pzw.wolesnicy.info - Strona Koła Wędkarskiego w Oleśnicy (świętokrzyskie)
Odpowiedz na wyzwania (konkursy), głosuj, wygrywaj nagrody

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.