Adres siedziby:
ul. Sarego 2
31-047 Kraków
tel. 12 422 88 52
fax 12 422 80 65
Adres do korespondencji:
ul. Krakowska 1
32-083 Balice k. Krakowa
tel. (Centrala) 12 357 25 00
tel. (Sekretariat) 12 357 27 00
fax 12 285 67 33
Strona główna arrow Zestawienia roczne
Dzisiaj jest: wtorek, 16 stycznia 2018 10:54:06
Odwiedziło nas: 8569360 gości (dzisiaj: 1033, wczoraj: 1680)
Zestawienia publikacji pracowników Instytutu Zootechniki

Znalezione publikacje

BAROWICZ Tadeusz Using Ca-fatty salts of linseed or rapeseed oil in rations for finishing pigs.Biotech. Anim. Husb.,15(5-6): 279-285,1999

BAROWICZ Tadeusz Witamina E a jakość mięsa.Biul. Inf. IZ,37, 4: 73-85,1999

BAROWICZ Tadeusz The effect of dietary Ca-fatty acid salts of linseed oil on cholesterol content in longissimus dorsi muscle of finishing pigs.Proc. 50th Annual Meeting of EAAP, Zurich (Szwajcaria), 22-26.08.1999. Book of Abstracts,5: s. 320,1999

BAROWICZ Tadeusz Dietetyczna wieprzowina - bez tłuszczu i cholesterolu?Prz. Hod.,67(4): 17-19,1999

BAROWICZ Tadeusz Dietetyczna wieprzowina.Trzoda Chl.,37(3): 34-37,1999

BAROWICZ Tadeusz Jaki chleb?Dz. Polski,55(22): s. 21,1999

BAROWICZ Tadeusz Porafinacyjne kwasy tłuszczowe.Trzoda Chl.,37(1): 41-42,1999

BAROWICZ Tadeusz Przewód pokarmowy oraz przebieg procesu trawienia u świń.Trzoda Chl.,37(11): 60-63,1999

BAROWICZ Tadeusz Świńskie przysmaki.Dz. Polski,55 (266): s. 21,1999

BAROWICZ Tadeusz Tłusta dieta.Farmer,8: s. 18,1999

BAROWICZ Tadeusz Tłuszcz dawki pokarmowej a wartość dietetyczna produktów pochodzenia zwierzęcego.Prz. Hod.,67(111): 7-9,1999

BAROWICZ Tadeusz Tyroksyna w paszy a poziom cholesterolu w krwi i mięsie tuczników.Trzoda Chl.,37(7): 44-46,1999

BAROWICZ Tadeusz Witaminowa spiżarnia.Dz. Polski,55(263): s. 15,1999

BAROWICZ Tadeusz Za dużo soli...Dz. Polski,55(116): s. 23,1999

BAROWICZ Tadeusz Zastępują antybiotyki.Dz. Polski,55(62): s. 45,1999

BAROWICZ Tadeusz Żywność czy lekarstwo.Dz. Polski,55(166): s. 36,1999

BAROWICZ Tadeusz, BREJTA Władysław Wpływ dodatku pełnotłustych nasion lnu i rzepaku w dawkach dla rosnących buhajków na niektóre wskaźniki lipidowe mięsa.Prz. Hod., Zesz. Nauk. PTZ,44, 451-452,1999

BAROWICZ Tadeusz, BREJTA Władysław Wykorzystanie nienasyconych kwasów tłuszczowych w opasie młodego bydła rzeźnego.Biul. Inf. IZ,37, 4: 27-37,1999

BAROWICZ Tadeusz, JANIK Andrzej Włókno pokarmowe a zawartość cholesterolu we krwi i mięsie świń.Trzoda Chl.,37(4): 54-55,1999

BAROWICZ Tadeusz, PIETRAS Mariusz Fattening performance and meat value of pigs fed calcium salts of linseed oil fatty acids in their diets.Ann. Anim. Sci. (Rocz. Nauk. Zoot.),26, 4: 249-261,1999

   Dalej >>

<< Powrót do zestawień z roku 1999

<< Powrót do zestawień rocznych

 
© 2008-2018 Instytut Zootechniki PIB (National Research Institute of Animal Production)
Koło Wędkarskie PZW w Oleśnicy pzw.wolesnicy.info - Strona Koła Wędkarskiego w Oleśnicy (świętokrzyskie)
Odpowiedz na wyzwania (konkursy), głosuj, wygrywaj nagrody

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.