Adres siedziby:
ul. Sarego 2
31-047 Kraków
tel. 12 422 88 52
fax 12 422 80 65
Adres do korespondencji:
ul. Krakowska 1
32-083 Balice k. Krakowa
tel. (Centrala) 12 357 25 00
tel. (Sekretariat) 12 357 27 00
fax 12 285 67 33
Strona główna arrow Zestawienia roczne
Dzisiaj jest: piątek, 21 września 2018 4:48:13
Odwiedziło nas: 9056614 gości (dzisiaj: 362, wczoraj: 1811)
Zestawienia publikacji pracowników Instytutu Zootechniki

Znalezione publikacje

ANDERS Elżbieta Aktualne prace normalizacyjne dotyczące produktów drobiarskich.Pol. Drob.,2: 13-14,1999

ANDERS Elżbieta Europejskie metody oceny jakości handlowej pierza i puchu jako materiału wypełniającego.Pol. Drob.,12: 11-13,1999

ANDERS Elżbieta Informacja normalizacyjna i technologiczna.Biul. Kraj. Rady Drob., IG,3: 11-15,1999

ANDERS Elżbieta Informacja normalizacyjna i technologiczna.Biul. Kraj. Rady Drob., IG,7: 2-6,1999

ANDERS Elżbieta Istotne ustalenia nowej dyrektywy europejskiej o ochronie kur nieśnych.Pol. Drob.,11: 22-23,1999

ANDERS Elżbieta Kryteria europejskie do oceny cech użytkowych pierza i puchu związanych z jakością zdrowotną.Pol. Drob.,10: 6-7,1999

ANDERS Elżbieta Kryteria oceny jakości tuszek drobiowych w nowej polskiej normie.Gosp. Mięsna,4: 52-54,1999

ANDERS Elżbieta Nowa dyrektywa Unii Europejskiej o ochronie kur nieśnych w klatkach.Biul. Kraj. Rady Drob., IG,12: 4-7,1999

ANDERS Elżbieta, KIJOWSKI Jacek Analiza polskich i europejskich przepisów dotyczących schładzania tuszek drobiowych.Gosp. Mięsna,12: 54-63,1999

BAROWICZ Tadeusz A może robić sery.Dz. Polski,55(142): 46,1999

BAROWICZ Tadeusz Dlaczego selen?Dz. Polski,55(253): 23,1999

BEDNARCZYK Marek Biotechnologia w drobiarstwie - możliwoźci badawcze i aplikacyjne.Mat. konf.: Strategia rozwoju przemysłu drobiarskiego w Polsce do 2003 r. IHAR, Radzików, 26-27.10.1999,ss. 12,1999

BORYS Bronisław, BORYS Andrzej, GRZEŚKIEWICZ Stanisław The occurrence of conjugated linoleic acid (CLA) in the meat and fat tissues of fattened lambs depending on genotype and selected technological factors.Rocz. Inst. Przem. Mięsn. i Tłuszcz.,31: 115-125,1999

BORYS Bronisław, BORYS Andrzej, MROCZKOWSKI Sławomir, GRZEŚKIEWICZ Stanisław The characteristic of slaughter value and meat quality of milk-type lambs and its diversity according to the CLA level in the mothers' milk.Rocz. Inst. Przem. Mięsn. i Tłuszcz,31: 101-113,1999

BRZÓSKA Franciszek Wokół zwierząt.Farmer,9: 8-9,1999

CZAJA Hanna Krowie pogaduszki. O zimie, Wigilii i Sylwestrze.Chów Bydła,1: 12-13,1999

CZAJA Hanna, CHOROSZY Bogumiła, TRELA Jan Hamulce pracy hodowlanej.Now. Rol. 1999,1, 14-15,1999

DROŻDŻ Andrzej Turystyka w Parku Narodowym Hortobagy.Aura,4: 21-22,1999

DZIADEK Krystian Praca hodowlana i działalność naukowo-badawcza w Centralnym Ośrodku Hybrydyzacji w latach 1985-1993.Mat. międz. konf. nauk.: Stan oraz perspektywy produkcji linii syntetycznych świń oraz ich wykorzystanie w krzyżowaniu. Pawłowice, 2-3.09.1999,165-169,1999

GÓRA-DROŻDŻ Ewa, DROŻDŻ Andrzej Naturalny recykling w przyrodzie.Ekoinżynieria,2(38): 33-37,1999

   Dalej >>

<< Powrót do zestawień z roku 1999

<< Powrót do zestawień rocznych

 
© 2008-2018 Instytut Zootechniki PIB (National Research Institute of Animal Production)
Koło Wędkarskie PZW w Oleśnicy pzw.wolesnicy.info - Strona Koła Wędkarskiego w Oleśnicy (świętokrzyskie)
Odpowiedz na wyzwania (konkursy), głosuj, wygrywaj nagrody

Ta strona używa cookies i podobnych technologii. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.